torsdag 22 september 2016

Ungdjur till salu

Vi åker söderut, måndagen den 3dje oktober. Detta är de ungdjur vi fortfarande har till salu och kan ta med oss på färden. Kan levereras längs vägen V-mina- Sundsvall-E4an till Sthlm, Norrköping, linköping, Gränna.
Dessa unga kaniner skulle verkligen passa inom genbank. Morfar Eranthis på plats 44 på "listan" och pappa Clemens på plats 67. Dessutom välväxta och trevliga.
Tricolorhanen till vänster är tingad
Tre superfina brokade hanar, en tricolor- Välväxta och mycket trevliga. Mormor Akleja är på plats 22 på "listan" och vi skulle gärna se några till av hennes ättlingar inom bevarandet.

Det här är också två lite extra fina killar Mamma Astrid är en av våra bästa honor nånsin. Hon är vid det här laget 4 år och har bevisat om och om igen att hon är en toppenkanin. Dessa killar har haft god tillväxtfart och är mycket trevliga.
Fina honan Aethusa kan få flytta. Hon är koloni-kanin och har bott med sin mamma, syster och alla deras ungar i år. Därför får hon gärna flytta tillsammans med någon eller båda av sina döttrar/systerdöttrar. Gärna till någon som också grupphåller sina kaniner. Att hon bott i koloni betyder också att hon inte är direkt "knä-tam". Kolonikaniner tyr sig hellre till sina familjemedlemmar än till människor. Det ser vi som positivt.
Hon (och dottern/systerdottern) ÄR bedömd enligt alla våra socialiserings-kriterier på vår kaninsida och är en av dom kaniner som vi verkligen ser uppfyller alla krav och är väl värd att fortsätta inom avel.

Vi har också ett antal unggäss av våra Ölansgäss till salu, två killar och två tjejer till salu. Vi kan alltså sälja antingen två par eller en trio (en hane och två honor).
Alla utom EN hane tingade. Behöver du en hane, hör av dig! 
Vidare har vi ett antal Blekingeankor. Det finns både viltfärgade och helvita av både honor och hanar. Hör av er för att boka exakta djur. Detta är den enda bilden som dom ville ställa upp på idag, av ena flocken.
Härlig tillvaro mitt i blåbärsriset!
 För frågor eller för att boka.
Hör av er till oss på forsnashemman@gmail.com
Eller facebook https://www.facebook.com/aj.eriksson.10 (PMa)Dessa djur är nu tingade:
Tingade!

Inga kommentarer: