onsdag 7 december 2022

Vi har bloggat om självhushållning i 10 år!

Idag var det exakt tio år sedan jag lade ut det allra första blogginlägget om vårt självhushållarliv här i Lapplands glesbygd. Det handlade om en ovanligt snöfattig och varm december då jag till och med kunde plocka svamp idag, för 10 år sedan.

Sedan dess har vi flitigt delat med oss av allt möjligt som har med vår självhushållning att göra. Det betyder att vi samlat ihop en försvarlig mängd användbar information om att leva mer grundläggande och nära naturen. Allt finns överskådligt samlat under etiketter för att väcka läsarens intresse, från "Arbetsredskap" och "Bär" till "Djurhållning", "Fiske", "Potatis", "Täckodling" och "Återbruk" samt många fler. Totalt har det hunnit bli 1697 inlägg. 

Så det finns mycket att utforska för personer som är intresserade av självhushållningens alla sidor. 👍

Planen är absolut att fortsätta skriva, det finns ännu ämnen vi inte har avhandlat. Men nästa år ska vi också göra något helt speciellt. Vi ska använda Facebook för att varje dag återpublicera ett av våra tidigare inlägg, som en slags "självhushållar-skola" eller lite inspiration i flödet för dom som är intresserade av vårt sätt att leva.

Så är du intresserad så är det bara att surfa över till min privata fejjan-sida och klicka på "Följ"-knappen eller "Vän"-knappen. Så kommer hela 2023 få ett dagligt inslag av våra 10 år som självahushållarbloggare här i allra kallaste Nord. 

https://www.facebook.com/aj.eriksson.10/


Inga kommentarer: