torsdag 3 augusti 2023

Våra bakspadar "mötte Lassie"

För några år sedan snickrade Husbonden till några speciella bakspadar till en dam i Åsele, som är mycket aktiv inom tunnbrödsbakningen, regionalt och i landet. Hon ville ha unika mått och exakta storlekar på sina bakredskap. Och hon blev väldigt nöjd med våra spadar och spjälkar (de smala) när vi levererade dom. 😊


Idag fick vi se att våra bakspadar på ett inlägg i sociala media. Tydligen har mästertunnbrödsbagerskan fått diplom, och haft "kändisar" som försökt baka i hennes bagarstuga. 
Sylvia visar alla foton, i sin tråd på facebook här: https://www.facebook.com/sylvia.samuelsson.7/posts/pfbid02mTkkmBzB2vwBk4GcGZVMDuD6vAnkAze7T7jmAn62HKCFwfEJPPgXUzKFQARJnKm5l

Vi kan bara konstatera att Centerledaren Muharrem Demirok och vår regionala centerkändis Helena Lindahl fick prova på att baka äkta Lappländskt tunnbröd med just våra bakspjälkar och brödspadar. 

Kul! Och grattis Gunilla till diplomet för "Sommarhjälte 2023". 👍

Här är våra bakspadar på vår lilla webbutik. Vi har två standardvarianter, som passar de allra flesta. Men om ni vill ha något helt unikt, kanske exakt efter "mormors/farmors" gamla trasiga bakspade, så går det bra att skicka foton och mått, så gör Husbonden en exakt kopia. 
https://forsnashemman.se/products/traditionell-bakspjalk-brodspade

Inga kommentarer: